Pensen, saucissen, gehakt, ...

Hier hangen we der geen pansjkes aan.

over ons

Eenvoud siert.
Ambacht smaakt.

Opgegroeid tussen de vleesmolens en de pasteivormen nam Gunther in 2015 de messen van zijn vader over. Bij die overname kon hij bogen op 15 jaar persoonlijke ervaring en de faam die slagerij Jos meer dan drie decennia lang genoot.
Natuurlijk vind je bij slagerij De Vits vers vlees en fijne vleeswaren. Maar je geniet er ook dagelijks van de talloze specialiteiten van het huis. Witte of zwarte pensen, droge of verse worsten, gehakt, ...
Mara en Gunther nodigen je uit om te komen proeven van wat moeilijk te verwoorden valt. De smaak van eerlijk, puur, Belgisch, ambachtelijk versneden of bereid vlees. Groots in al zijn eenvoud.
Gunther & Mara

“Elke klant schaft puur
kwaliteitsvlees aan.
Wat niet aan mijn eisen voldoet,
verkoop ik niet”

Gunther De Vits

Traiteurdienst

Lees meer

Traiteurdienst

Breugelschotel

Gourmet

Fondue

BBQ met groenten

Plat Spéciale, vol-au-vent, balletjes in tomatensaus

Ons aanbod

Ruimer en verser dan je denkt.

Je keuze maken uit een overaanbod specialiteiten is niet makkelijk. Bij ons vind je geen overvolle toonbank, maar alles vers van de pers.

Ons aanbod

Lees meer